ALS.
ROTTERDAMS.
BUREAU
NEMEN WIJ JOUW ZORGEN UIT HANDEN.

Livestream Rotterdam maakt professioneel livestreamen toegankelijk voor jouw organisatie. Van ons kun je verwachten dat we met je meedenken en vakkundig te werk gaan. Zo kunnen wij een meeting, theaterstuk, een paneldiscussie, webinar of een online workshop livestreamen. Jij blijft op deze manier in contact met jouw stakeholders. Ongeacht de omvang of doel van het evenement, in iedere branche is livestreaming een stap vooruit. Of je nu bij de overheid, in de gezondheidszorg, in de IT, horeca of elders werkzaam bent: ongewone tijden vragen om (on)gewone oplossingen. Onze streaming-services zijn hét alternatief voor fysieke bijeenkomsten.

Anders dan bij een vlog of televisie kunnen we met een online livestream tweezijdige communicatie verzorgen. Je zendt dus niet alleen maar uit. Door middel van engagement tools stel jij de kijker in staat om een actieve bijdrage te leveren aan de livestream en mee te discussiëren. 

Samen kijken we naar het onderwerp en hoe we de topic in goede banen gaan leiden.  We lopen door de verschillende engagement tools heen die we kunnen inzetten. Zo hebben we onder andere chatfuncties, polls en Q&A’s.

Op basis van de doelgroep bekijken we via welk platform we gaan streamen. We leggen ook uit hoe we de livestream opzetten.

Met alle informatie die we nu hebben, kunnen we bepalen welke technische apparatuur nodig is voor jouw online event.

Het bezoeken van de locatie en een internet-check. We willen natuurlijk niet voor verrassingen komen te staan! 

Samen met jou(w team) hebben we een inhoudelijk overleg en stellen we een globaal draaiboek op.

D-day: we gaan de set opbouwen!

Geen zorgen, het is geen grand-repetitie zoals bij een Broadway-toneelstuk of een bruiloft. We lopen in deze fase de planning van de livestream even door.

Het is zover: we gaan live!

Ontzorgen is ons ding. Daarom vinden we de juiste follow-up cruciaal voor een goed eind van een mooi project. Eigenlijk is dit pas het begin. Het begin van een professioneel online visitekaartje.

Ook helpen wij met de juiste distributie van de video content. Zo kan een livestream zorgen voor een hoger aantal website bezoekers naar jouw website, verhoogt het de interactie op social media en krijgt de branding van jouw organisatie een gigantische boost!