OVER. ONS.

Met een creatieve achtergrond weten wij bij Livestream Rotterdam maar al te goed wat de knelpunten van goed ondernemerschap zijn. Zo vinden wij dat organisaties en ondernemers waar nodig zoveel mogelijk ontlast moeten worden. Zo blijft jouw focus op jouw producten en diensten. Wij ontzorgen het online samenkomen. Onze werkwijze vereist een persoonlijke aanpak. Geen enkel project is hetzelfde. De werkwijze dan weer wel. Wij nemen je mee in het technisch overleg, de voorbereidende fase, de testfase en gaan we op zoek naar verbeteringen. Zo heb jij de lusten, maar niet de lasten!

Met een achtergrond als filmmakers, storytellers en cameramannen weten wij als geen ander hoe beeld eruit moet – en nog belangrijker – kan zien. Meedenken en samen met de klant een tof eindproduct neerzetten. Dat is waar we het voor doen!

Het eindproduct? Het mooie plaatje waar we als team aan werken is het beste digitale visitekaartje voor jouw bedrijf. Zo functioneert je visitekaartje namelijk ook als promotiemateriaal en leadgeneratie!